Figuranten gezocht

Moerepetazie, het fieëst / vastelaovundj bandje, bestaande uit Phil Aspers, Lex Schreven, Robbie Snoek en Paul Beelen is in 2012 ontstaan en hebben in januari 2013 de hit “Komplieët van slaag” uitgebracht.

Na de vastelaovundj van 2013 werd besloten om door te gaan en er werden enkele nieuwe nummers geschreven en opgenomen. Één van de nummers is ” Dootj met os mej”. Bij dit nummer hoort natuurlijk een gigantisch mooie videoclip. Daarom gaat Moerepetazie een vastelaovundj-videoclip opnemen met als doel om zoveel mogelijk personen, bedrijven, verenigingen mee te laten doen. Deze videoclip wordt opgenomen in samenwerking met BCM Music Systems.

Daarom wil Moerepetazie iedereen oproepen om mee te spelen in de vastelaovundj-videoclip van het nummer ” Dootj met os mej”. Iedereen is welkom, verenigingen, vriendengroepen, collega’s en individuen. Trek wel je mooiste kostuum aan. Dit kunnen kleren van jouw werk of van jouw vereniging zijn, maar ook jouw mooiste vastelaovundj kostuum.

Dus voor iedereen die al ooit heeft willen figureren in een videoclip is dit een mooie en unieke kans. De opnames vinden plaats op zaterdag 16 november 2013, tussen 15.00 uur en 17.00 uur, op Boshoven.

Volg Moerepetazie op Facebook of op www.moerepetazie.nl voor meer info.

Promotiefilmpje:
http://youtu.be/NjiG14kEOdY

Uitleg over opnames:
http://youtu.be/l_DiSeBhUus

flyermoerepetazie