Onthulling social sofa

Foto’s – Vrijdag werd bij de Brede School Moesel de ‘social sofa’ onthuld door de wethouder Coolen en leerlingen van de school.

In 2012 zijn basisschool De Zevensprong en basisschool Nassauhof gefuseerd en gevestigd in een nieuw gebouw aan de Stadhouderslaan 21 te Weert. De naam van de nieuwe school werd Brede School Moesel. Bij de opening van deze school is door Wijkraad Moesel en de Medezeggensraad van de Nassauhof en de Medezeggensraad van de Zevensprong een zogenaamde social sofa aangeboden aan de nieuwe school.

De betonnen bank werd geheel met kleine mozaïeksteentjes bekleed. Kinderen van de school hebben tekeningen gemaakt en deze zijn door Johanni van Tuel geselecteerd. Zij heeft van die tekeningen een compositie gemaakt voor alle zijden van de bank en het bedrijf dat de sofa heeft geleverd heeft dat ontwerp op de bank uitgetekend.

Ouders en vrijwilligers hebben samen met alle kinderen van onze school de mozaïek geknipt en op de bank geplakt. Na maanden werk is de bank nu gereed gekomen en heeft het bedrijf de bank ingewassen. Deze bank werd vrijdag met groot enthousiasme onthuld. Voor Weert is dit de eerste social sofa die geleverd is.

er zijn geen afbeeldingen gevonden