Soul in Munttheater

Prijsvraag – Nederland is laaiend enthousiast over de samenwerking tussen het jonge talent Shary-An en de band Sven Hammond Soul. Samen zijn ze een graag geziene gast bij o.a. Giel Beelen (3FM) en De Wereld Draait Door. Dit seizoen zetten ze de succesvolle samenwerking door in het theater.

Sven Figee, aanvoerder van de band Sven Hammond Soul, heeft een rijk muzikaal verleden. Allerlei invloeden komen terug in de muziek van Sven. Van galmende sixtiespop tot deepsoul, van broeierige funk tot hangmatpop. Shary-An staat voor een mix van soul, R&B en jazz. Ze maakte een droomstart van een carrière door haar deelname aan The Voice Of Holland, waar ze week na week zowel de jury als het publiek met haar stem en enthousiasme imponeerde.

Samen maakten Sven Figee & Shary-An meerdere hit-singles als ‘Six Feet Under’, ‘Read My Book’ en ‘Never Played The Bass’. Nu volgt er ook een avondvullende theatershow vol R&B en soul. Verwacht historische Hammond klassiekers en vlammende gitaar solo’s, de diepe soul stem van zanger Ivan Peroti en het vurig enthousiasme van jong talent Shary-An.

Bekijk een voorproefje van Sven Hammond Soul: http://www.youtube.com/watch?v=NkTQuhKO7l8

Speciale aanbieding
Koop nu kaarten voor Sven Hammond Soul & Shary-An op vrijdag 6 december in het Munttheater en ontvang per 2 kaarten een gratis CD of DVD. Dit is een speciale aanbieding voor lezers van Weert de gekste en is geldig voor een beperkt aantal kaarten dus wees er snel bij! Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Stuur dan een mail met je gegevens (NAW- en contactgegevens) naar [email protected] Vergeet daarbij niet het aantal kaarten te vermelden en welke CD of DVD je wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit:
– CD van Sven Hammond Soul ‘The Apple Field’
– DVD van Sven Hammond Soul ‘Live at Tivoli’
– CD van Shary- An ‘Love me for who I am’

Wees er snel bij want op=op!

Prijsvraag
Sven Hammond Soul & Shary-An zijn op vrijdag 6 december te zien in het Munttheater. Wil jij daar bij zijn? Stuur dan uiterlijk dinsdag 3 december een mail o.v.v. ‘Weert de Gekste’ naar [email protected] met het juiste antwoord op de volgende vraag: ‘Met welke artiesten heeft Sven Hammond Soul frontman Sven Figee samengewerkt?’. Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Er worden 2 kaarten verloot onder de juiste antwoorden. De winnaar krijgt uiterlijk woensdag 4 december bericht.