Sfeerimpressie 'Viva Niño'

Foto’s – Circus Herman Renz presenteerde woensdag in Weert hun nieuwe show ‘Viva Niño’ tijdens de première-avond.

Na een hartelijk ontvangst kregen de artiesten al snel de lachers op hun hand. Milko en Frenky wisten het publiek, voornamelijk jeugd aan flink het lachen te brengen. Het aanwezige publiek toonde veel waardering voor de spraakmakende acrobatiek-acts.

Dieren ontbreken zeker niet, maar het circus doet geen acts met wilde dieren zoals olifanten en tijgers. Circus Herman Renz liet zien dat de kracht nog steeds ligt bij de oorsprong van het klassieke circus: de paarden. Vurige Andalusische Falben betraden in volle galop de piste en zorgen voor een waar spektakel.

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie. Je beleeft het pas echt in het circus, met muziek en emotie. Bekijk de website van Circus Renz voor actuele showtijden.

Website:
www.hermanrenz.nl

De foto’s zijn vanaf heden ook te bekijken via onze mobiele app. Deze is gratis te downloaden via de app-store van Apple en Google Play (zoek op Weert of iWDG).

er zijn geen afbeeldingen gevonden