De Speelgoedafdeling van de Sponsorwinkel is in de afgelopen dagen fors uitgebreid en nu drie keer zo groot. Bovendien is de winkel vanaf nu ook op vrijdagmiddag geopend. Dit dankzij de inzet van vele vrijwilligers en van veel Weertenaren die goed speelgoed hebben afgestaan aan de Sponsorwinkel. Sint kan nu nog beter en goedkoop zijn inkopen doen.

De Sponsorwinkel aan de Dr. Schaepmanstraat 17 in Weert wordt geheel gerund door vrijwilligers. Er is een kledingafdeling en sinds 1 jaar ook een speelgoedafdeling. Deze laatste afdeling is erg in trek en daarom fors uitgebreid. De speelgoedafdeling is geopend op donderdag en vrijdag van 13.00-16.30 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur. De kledingafdeling is ook op dinsdag- en woensdagmiddag geopend. Tijdens de openingstijden kun je ook gebruikt textiel en goed bruikbaar speelgoed afgeven.

De opbrengst van de Sponsorwinkel wordt geschonken aan vele vrijwilligersinitiatieven in Weert, alleen dit jaar al 40 duizend euro! Kortom een winkel die het waard is om bezocht te worden.