Topsporters welkom

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Laat je daarom goed informeren en kom op de landelijke Topsport Talentdag kijken op Topsport Talent School Het College in Weert. De school nodigt alle (top)sporters in de regio uit om met hun ouders te komen kijken wat de school doet om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden.

Begeleiding
Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een school die mag en kan meedenken over een goede combinatie van onderwijs en topsport. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’. En die daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is voor je leven ná de sport.

Topsportambities

Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talent School je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talent School voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om een echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel. Het is dan in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talent School.

Topsport Talentdag
Laat je goed informeren en kom kijken op Topsport Talent School Het College in Weert. De school opent haar deuren op de Nationale Topsport Talent Dag die op alle Topsport Talent Scholen in Nederland wordt gehouden. Deze is op donderdag 28 november 2013 van 16:00 tot 18:00 uur. Graag tot ziens!

Meer informatie of aanmelden? Kijk dan op www.college.nl.