De verbreding van de autosnelweg A2 tussen Weert en Eindhoven komt pas na 2023 op de agenda van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Wethouder Van Bree van de gemeente Heeze-Leende reageerde maandagavond tijdens de raadsvergadering van de Brabantse gemeente op vragen van raadslid Frans Maas. Maas informeerde naar de stand van zaken rond de verbreding.

Heeze-Leende is samen met onder meer een tiental andere gemeenten, provincies en maatschappelijke organisaties bezig om de toekomstige verkeersontwikkeling op de A2 in beeld te brengen.

Vanuit de regio aldaar ligt de prioriteit op de verbreding van de A67 en A58. De betrokken gemeenten proberen na deze beide snelwegen de A2 bij de minister op de agenda te krijgen.

Lees meer:
http://www.ed.nl/regio/heeze-leende/verbreding-a2-eindhoven-weert-pas-na-2023-op-agenda-1.4114310

16 REACTIES

  1. Is het niet een beetje lomp twee ecoducten te maken met een vaste breedte, waar in mijn ogen geen.plek is voor een derde baan, en DAARNA pas na te gaan denken hoe dit in verhouding staat tot een verbreding?

  2. nein slumme hendrik dao hebben ze gein reikening mei gehoje want wat je ziet daar dat is de weg doctor anton philips weg die ze verlegd anders kun je niet meer bij het wegrestaurant komen of bij philips mits je omrijdt natuurlijk

  3. Dan zoojje aan wieerskante vanne weeg de huidige weeg weer weg motte hale en dan kijje d’r hielemaol neet mieer langs aan beide kante umdet d’r un ecoduct ligtj. Dus det gieët neet zonger die weege weg te hale, waat dejje neet kintj make vör tractorverveur en bereikbaarheid van de wilderberg….

  4. Zoeë most ich lest un alikke waek nao Eindhoven. Haaj al drej daag in de file gestange, dus ich deenk: Ich gaon met de trein. Staon ich oppe stâtie te wachte, keumtj de trein aan. Waat deenkdjae? Rietj doeër… Det ut bursj!

  5. Sjoerd de aafstand tusse de peul is dusdanig, woe now 2 banen zieen, er gemekkeluk 3 banen op passen. Ter heugdje van het viadukt make ze tiegewoordig gein vlugtstrook mieer, ivm. de koste van het viaduct……en zoe is ut!!

  6. Tusse de peul woe now 2 bane zieen kunne gemekkeluk 3 banen geplaatstj waere. Ter heugdje van un viaduct make ze tiegewoordig gein vluchtstrook mier. Dus det heet niks met de Dr A .P weeg te make……

  7. Oeëver un paar jaor waere alle ecodukte in Nederland aafgebroeëke want volges de boswachters veroeërzake ze völ leid vör de bieëste.
    Waas vuuerige waek nog oppe tillevies.

  8. Dan kinne ze uch mer op 2 bane flitse. Schilt-j dus 1 preces in vergelieking met 3 bane. Al met al staon d’r gein files mier roond Eindhoven, dus waat intresseerd det now di- j Hollanders usw.

Comments are closed.