L. Regoutstr. 3 dagen dicht

De Louis Regoutstraat tussen de stationstunnel en de Kazernelaan is van woensdag 13 november tot en met vrijdag 15 november afgesloten voor alle verkeer. Dat is nodig om de laatste asfaltlaag aan te kunnen brengen. Vanzelfsprekend is dit alleen mogelijk als de weersomstandigheden dat toelaten.

Hiermee zijn de wegwerkzaamheden in dit deel van de Louis Regoutstraat in het kader van de Houtstraatlossing bijna afgerond.Vanaf 16 november is de Louis Regoutstraat tussen stationstunnel en Kazernelaan definitief weer open.

Er wordt een omleidingsroute aangegeven. Ook voor fietsers is er een omleidingsroute, want ook voor hen is de Louis Regoutstraat afgesloten.
De werkzaamheden aan het laatste deel van de Louis Regoutstraat tussen Kazernelaan en spoortunnel bij de Straevenweg zijn inmiddels gestart. Dat gedeelte is sinds 4 november afgesloten voor het verkeer.

Meer informatie is te vinden op www.houtstraatlossing.nl en www.weert.nl/spoorzone.