De Rietstraat en Kransakker in Laarveld worden van woensdag 27 november tot en met woensdag 11 december afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit is nodig voor het aanbrengen van twee verhoogde kruispunten in de Rietstraat bij de Roskam en de St. Donatuskapelweg en het aanpassen van het verhoogd kruispunt met de Kransakker. Ook wordt dan op het fietspad langs de Rietstraat en de rijbaan van de Kransakker de deklaag aangebracht.

Voor autoverkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op gele borden. Na 11 december wordt in deze straten nog gewerkt aan de aanleg van trottoirs en parkeerplaatsen. Die werkzaamheden duren waarschijnlijk tot aan de feestdagen.

7 REACTIES

  1. Maar kan ik nu wél of niet vanaf de oude eindhovenseweg via het korte stukje Rietstraat ‘zorgcentrum Hushoven’ bereiken?

  2. Als men begint met de aanpassing van het punt Hushoverweg/Rietstraat/Floralaan zal het moeilijker worden om het Wozoco te bereiken. Rietstraat wordt doorgetrokken en er komt een 50 KM kruispunt waardoor de Hushoverweg bewoners voorrang mogen gaan verlenen aan het Rietstraat en Floralaan verkeer en nu al een KM mogen omrijden door de turbo-rotonde.

  3. lekker paniekzaaien hierzo en de mensen de stuipen op het lijf jagen die dan niet meer weg zouden kunnen.
    maar één telefoontje naar de afdeling openbare werken vd gemeente en je weet precies wat er aan de hand is:
    er komen drempels en zo nu en dan kan het zijn dat je er even niet doorkunt.

Comments are closed.