Op 16 november aanstaande opent de Winter Expositie bij Art Issues Gallery met werk van Syliva de Boer, Monika Loster en Hanneke Wels.

Sylvia de Boer schildert schatten. Verbergen en weer naar boven halen. Elke laag heeft een eigen schoonheid. Het beeld wordt bepaald door de manier waarop Sylvia de beitel stuurt, door meerdere lagen verf heen. Haar werk is met liefde openen wat toegemetseld was.

Monika Loster maakt ruimte vullende constructies tot kleine intieme objecten. Fascinerende organische verschijningen, sporen en vormen uit de natuur vormen hierbij een bron van inspiratie wat tot resultaat heeft dat de werken overkomen als een extraverte uitvergroting van de werkelijkheid.

Hanneke Wels maakt kunst van kralen. Haar gevoel voor kleur en compositie is de basis waarmee zij kralen omvormt tot sieraden. Combinaties met verschillende soorten halfedelstenen en Swarovski elementen en te allen tijde geregen met naald en draad, worden het unieke handgemaakte en originele sieraden

De opening van de expositie is op 16 november, aanvang 15.00 uur. Je bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De werken zijn te bezichtigen tot en met 31 januari.