50 keer vuurwerkoverlast

Via vuurwerkoverlast.nl zijn afgelopen week voor de regio Weert 50 meldingen binnengekomen. Het betreft 49 meldingen in Weert en 1 melding in Stramproy. In totaal werden voor Nederland tot dusver 37.189 meldingen geregistreerd.

De website vuurwerkoverlast registreert alle meldingen die burgers doorgeven. De meldingen worden verwerkt in een rapport dat begin 2014 aan de Tweede Kamer en 15 burgemeesters zal worden aangeboden. Er kan tot 4 januari 2014 vuurwerkoverlast worden gemeld op de website.

Volgens de initiatiefnemers doet de landelijke overheid nog weinig om de vuurwerkoverlast tegen te gaan en hebben daarom het meldpunt vuurwerkoverlast.nl opgezet. Dat initiatief wordt ondersteund door het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap.

Meer informatie en melding doen via:
www.vuurwerkoverlast.nl