In de nacht van zaterdag op zondag is een 71-jarige man uit Weert zwaar mishandeld.

De mishandeling vond plaats in een woning aan de Graaf Jacobstraat. Het incident was zo ernstig dat de technische recherche diezelfde nacht nog een uitgebreid sporenonderzoek heeft uitgevoerd.

Er is voor zover bekend nog niemand aangehouden. Getuigen of mensen die mogelijk die nacht iets verdachts hebben gehoord of waargenomen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844.

22 REACTIES

 1. Vreselijk. Geen woorden voor. In wat voor wereld leven we eigenlijk? Normen en waarden en respect…..nergens meer te vinden. Heel Veel sterkte voor deze 71 jarige man !!!!

 2. Normen en waarden? Die zijn inmiddels (helaas) gedaald tot 0,0 in deze maatschappij. Tegenwoordig bestaat alleen nog maar…… ikke, ikke, ikke!!!!

 3. Jongejonge , al direct een oordeel !!!!!!!
  Kan ook n 71 jarige penoza zijn die geript is
  Wacht het onderzoek af en geef dan een oordeel . . . .!!!!!!

  Reacties alleen schriftelijk . . .
  En t gaat naar DenBosch toe baaideweej
  :handb :piraat

 4. Mensen, zet je slecht-nieuws filter aan…dit stopt niet…niettemin: ik krijg hier ook uitslag en bepaalde neigingen van, maar daar schieten we (helaas) niks mee op

 5. deze man die mishandeld is een van mijn beste maat
  en ik weet ook wie hiervoor verantwoordelijk is en ik moet degene niet tegenkomen want mijn bloed kookt

 6. Als het je beste vriend is zou je melding moeten maken bij de politie. En als je bang bent voor de gevolgen kun je zelfs annoniem getuigen of een melding maken bij meld misdaad annoniem. Sterkte!

 7. Armandverjans als het je vriend is leg je een verklaring af bij de politie. Dat kan zelfs anoniem als je bang bent voor de gevolgen. Je kan ook bij meld misdaad anoniem een melding doen. Zorg dat de daders er niet mee wegkomen! Sterkte voor het slachtoffer.

 8. heb ik allemaal gedaan er is met mij contact opgenomen en nu is et verder et werk aan de politie dus heb mijn best gedaan en morgen effe checken hoe et met mijne maat is

Comments are closed.