Bonte avond Zoatmaale

In 2014 worden voor de 62ste keer de Bonte Avonden in Stramproy georganiseerd.

Van vrijdag 10 t/m maandag 13 januari 2014 wordt gemeenschapscentrum ‘De Zaal’ omgedoopt tot een echt Zoatmaale-theater. Ruim 50 artiesten, allen afkomstig uit Stramproy, laten zich van hun beste kant zien.

Sketches, muziek, zang en dans volgen elkaar in zeer afwisselend en rap tempo op; kortom een avondvullende voorstelling vol entertainment. En dat alles overgoten met een humoristisch en carnavalesk tintje.

Tijdens de voorstelling (van circa 3 uur) kunt u maximaal genieten van hetgeen ten tonele wordt gebracht; het buffet is immers tijdens de voorstelling gesloten. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het nuttigen van een versnapering tijdens de pauze en na afloop van de avond tijdens de after-party.

Als echte liefhebber van Vasteloavendj mag je deze avonden, aan het begin van het nieuwe carnavalsseizoen, niet missen.

Kaartjes zijn te koop op:

  • vrijdag 3 januari om 19.00 uur in De Zaal aan de Mariastraat 1 te Stramproy (Zaal open om 18.00u).
  • zaterdag 4 januari van 08.00 uur tot 17.00 uur bij de C1000 te Stramproy.

Vanaf maandag 6 januari zijn de kaartjes te koop bij Benelux Kantoorvakhandel te Stramproy of te bestellen via www.zoatmaale.nl.

Poster-Boontje-Aovendj-2014
Voor meer informatie kun je kijken op www.zoatmaale.nl.