Decemberfeesten

De decemberfeesten 2013 starten op vrijdag 13 december aanstaande het feest in Tungelroy met een Big Party. En dan vooral BIG! Voor velen zal de naam Big Party bekend in de oren klinken, want dit succesvolle muziekfestijn zal in Tungelroy voor de zevende keer gaan plaatsvinden.

Dit keer zal het in het teken staan van de feestband “ANDERKOVVER”. Deze band bestaat uit ambachtelijke musici die de kunst verstaan elk muziekgenre uit hun mouw te schudden. Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van deze band die het verschil maakt. Dance, Rock, Nederlands, Easy Listening, Duits, het is hun om het even. Wie Anderkovver ooit heeft meegemaakt, zal moeten onderkennen dat de bandleden met ongelooflijk veel plezier op het podium staan en dit ook uitstralen, getuige de vele aanvragen en boekingen. De lokale Stramproyse formatie The I.T.’s (spreek uit: aai-tie’s) verzorgen het voorprogramma. Hun muziek is het beste te omschrijven als post-punk revival. Een jonge band met veel plannen voor de toekomst.

Vrijdag 13 december vanaf 19.30 uur is de verwarmde feesttent op het Barbaraplein te Tungelroy geopend. Koop een kaartje voor € 7,50 in de voorverkoop bij Café-zaal Kimpe Veld in Tungelroy, Ut Opsjupperke in Stramproy of bij C1000 René Puts Stramproy. Aan de dagkassa kosten de kaarten op 13 december a.s. € 10,-. Zondag 15 december vindt wederom de kerstbrunch plaats vanaf 11.00 uur. Daarna, om 14.00 uur is er een gezellige matinee in de verwarmde, in kerstsferen omgetoverde feesttent op het Barbaraplein in Tungelroy.