Eerste sponsors vastgelegd

De eerste sponsoren van Weert 600 jaar stad hebben donderdag 19 december hun handtekening gezet onder het sponsorcontract. Dit gebeurde tijdens de ondernemersborrel van de gemeente Weert. De eerste handtekeningen zijn gezet door vier bedrijven en vijf families. Het gaat om drukkerij Roto Smeets, Rabobank Weerterland-Cranendonck, Brooks en Moving Comfort (onderdeel Bosgroup) en Wonen Limburg. De families hebben aangegeven liever anoniem te blijven.

De stichting Weert 600 jaar stad is verheugd met de sponsordeals. Het betekent extra zekerheid om het geplande programma ook te kunnen uitvoeren. Ook toont de sponsoring door Weerter bedrijven en families de grote betrokkenheid om 2014 een jaar van, voor en door alle Weertenaren te maken. De sponsors dragen op verschillende manieren bij. Deels door in natura middelen en diensten beschikbaar te stellen, deels door een geldelijke bijdrage. Bent u ook ge├»nteresseerd in mogelijkheden tot sponsoring? Neem dan contact met de stichting Weert 600 jaar stad via Postbus +31 (0)495-534 681 of [email protected]

Mooi en divers jubileumprogramma
De gemeente Weert viert in 2014 dat ze 600 jaar geleden marktrechten kreeg. Vanaf dat moment mag Weert zich een stad noemen. Om dit te vieren zijn er het hele jaar bijzondere activiteiten en evenementen. Het uitgangspunt is dat het een feest is voor, door en met Weertenaren.

Doelstelling op de lange termijn is het economische vestigingsklimaat van de stad versterken. Het jubileumprogramma bestaat onder andere uit een feestelijke, muzikale aftrap op 1 januari bij de Poort van Limburg. Daarna volgen evenementen zoals een extra grote Paarden- en jaarmarkt, openluchtmusical De Legende, een historische Middeleeuwse markt, Kunstuitwisseling met de Chinese zusterstad Hanghzou, sportevenement Super 5 en meer. Het volledige programma is te vinden op www.weert600jaarstad.nl.

no images were found