Foto’s – Zondag omstreeks 15.05 uur zijn de hulpdiensten, waaronder een ambulance uit Weert, gealarmeerd voor een ongeval op de snelweg A2 bij Maarheeze.

Ter hoogte van Tankstation De Groote Bleek (hectometerpaal 181,1) was een auto door nog onbekende oorzaak gaan slingeren en vervolgens tegen de vangrail tot stilstand gekomen. De bestuurster van deze personenauto klaagde over pijn in de rug/nek.

De ambulancebroeders controleerden de vrouw op de ernst van haar verwondingen. Deze verwondingen bleken is dusverre mee te vallen dat ze met begeleiding van de ambulancebroeders het voertuig zelfstandig mocht verlaten. De vrouw is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer hoefde niet in actie te komen voor een technische bevrijding. Ze assisteerde bij het reinigen van het wegdek zodat de snelweg zo snel mogelijk weer kon worden vrijgegeven.

Ten gevolge van het ongeval werd de A2 volledig afgesloten. Het verkeer werd via het tankstation omgeleid naar de snelweg. Er onstond een korte file tot aan Budel/Weert-Noord.

no images were found