Foto’s – Zaterdag is in een loods bij de Roermondseweg / Savornin Lohmanstraat (achter de Kwik-Fit) een hennepkwekerij ontdekt.

De hennepkwekerij werd op de 1e etage van de loods ontdekt. De begane grond stond leeg. De brandweer werd ingeschakeld in verband met mogelijke aanwezigheid van ‘boobytraps’. Aan de netbeheerder de taak om de gevaarlijke stroom-tap te ontmantelen.

In de loods werden tientallen hennepplanten aangetroffen. Over het exacte aantal kon de politie nog niets zeggen. De planten en apparatuur zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een onderzoek in.

no images were found

9 REACTIES

  1. As oever 5 joar dea handel gelegaliseerdj is, kome diees tafereeltjes nieet mieer vuur!
    Dan lache we doa mej….waat toeen in dea tieed gebeurdje….

  2. Ach en dan komt gij met zo’n trieste reactie! Sjaa…. Iedereen zen eigen mening en ieder zen eigen deugd en zonde.. Toch.. :cool

  3. Moet je toch eens uitleggen wat er triest is. Zullen het dan maar niet over de reactie van jou hebben want die is om te huilen.

  4. De TRIESTE REACTIE.. om toch maar iets te zeggen, nee meer wil ik er niet over kwijt.. SNAPPIE.. tss.. :s Bij vrije mening is er altijd één of andere pff die wat anders dom moet liggen doen.. Jij ook weer.. Huil maar!

Comments are closed.