Joep doet Q-santarun

Q-Music DJ Joep Roelofsen uit Weert gaat het doen. De Q-santarun! Op donderdag 19 december rennen duizenden mensen verkleed als kerstman (of kerstvrouw) de Q-santarun en ook Joep is erbij. En niet voor niets, want met de Q-santarun rent men met z’n allen voor de Voedselbank.

De Q-santarun is een leuk rondje hardlopen over een parcours van zo’n 5 kilometer. Iedereen die meedoet, gaat verkleed als kerstman. De route van de Q-santarun 2013 loopt voor het eerst door de Winter Efteling heen. Net als in voorgaande jaren wil de radiozender met de hulp van de luisteraars de Voedselbank helpen, zodat ook mensen die het minder breed hebben een leuke kerst kunnen hebben.

Inschrijven om zelf mee te rennen tijdens de Q-santarun is ook mogelijk. Deelname kost €30,- waarbij Q-music voor elke loper een donatie van €15,- stort aan de Voedselbank. Je kunt bij het inschrijven zelf aangeven hoeveel geld je zelf extra wilt doneren. Met je startbewijs voor de Q-santarun heb je de 19e ook toegang tot de Winter Efteling en parkeer je je auto gratis.

Klik hier voor meer informatie:
http://q-music.nl/acties/q-santarun-2013