Kerstweekend St. Antonius

De Stedelijke Harmonie Sint Antonius Weert organiseert ook in 2013 een kerstevenementenweekend en wel op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december aanstaande in haar verenigingsgebouw aan de Maaslandlaan 65 in Weert, de voormalige kerk op Groenewoud.

In een feeërieke zaal, toverachtig mooi verlicht, kan dit verenigingshuis dan gerust het Huis van de Kerstman genoemd worden. De voormalige kerk op Groenewoud is dezer dagen één groot kerstparadijs met het thema Kerst, Muziek en Sfeer, Smaakt naar Meer.

Voor het evenement op vrijdag 13 december zijn alle kaartjes al uitverkocht, maar voor de evenementen, gericht op het hele gezin, zijn op zaterdag 14 en zondag 15 december nog kaartjes te verkrijgen aan de deur. Op zaterdag staan de deuren open van ‘s middags 13.00 tot 18.00 uur en op zondag van ’s morgens 10.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt €2,00 en hiervoor ontvang je ook een consumptie.

Zaterdag 14 en zondag 15 december
Onder het motto Kerst, muziek en sfeer, smaakt naar meer! wordt er op zaterdag en zondag een kerstmarkt georganiseerd voor het hele gezin. Deze kerstmarkt organiseert de Stedelijke Harmonie Sint Antonius samen met een aantal Weerter ondernemers, zoals oa. Maxim Women’s Fashion, Wijnhuis Moesel, Porta Mosa, Chocolade Rousseau Wulms Banden Service Station, Nagelstudio Lisette & Karin en de Wereld Winkel om er enkele te noemen. Je kan dus langs allerlei kerstkraampjes wandelen, terwijl op de achtergrond voortdurend muziekgezelschappen optreden. Het programma is als volgt.

Zaterdag 14 december 2013 aanvang 13.00 uur
Het Seniorenorkest, Klarinet ensemble Rick, Zanggroep Vocus en als laatste optreden Jeugd Bigband van het Rick.

Zondag 15 december 2013 aanvang 11.00 uur
Jeugdfanfare St. Willibrordus, Koor Sevenfifteen, Opleidingsorkset Kerkelijke Harmonie St. Joseph 1880, Zangduo Fabienne & Monique, Vocalgroup Zuid en als afsluiting het Opleidingsorkest van de Stedelijke Harmonie Sint Antonius.

Voor de kinderen is er de Kerstman met wie ze op de foto kunnen en er worden diverse activiteiten aangeboden, zoals schminken, knutselen en uiteraard het volgen van een muziekworkshop.
Leden van de eigen vereniging bakken wafels en maken kerststukjes die te koop worden aangeboden.