Kerstmusical in beeld

De inmiddels tot traditie verheven kerstmusical van Scouting Tungelroy trok ook dit jaar veel bekijks. Anders dan vorig jaar vond het kerstspel ‘Het Grote Kerstgala’ plaats in een stal aan de Pleunenweg.

Al wekenlang hadden de spelers geoefend voor de grote dag. Deze zou in eerste instantie plaatsvinden in het bosgebied van de Tungelder Wallen. Maar gezien de weersvoorspellingen was men uitgeweken naar een stal van een gastvrije boer. Daarmee werd voorkomen dat de musical in het water zou vallen.

Naar schatting kwamen 300 mensen af op de kerstmusical. De spelers hadden hun uiterste best gedaan om een geslaagde voorstelling op de planken te brengen. En met succes! Het toneel en de zang werden na afloop beloond met een luid applaus.

Nadien werden de bezoekers getrakteerd op een bekertje warme chocomel en een stukje kerststol. Ook dit jaar verlieten de mensen met een tevreden en warm gevoel terug naar huis om kerst te vieren.

er zijn geen afbeeldingen gevonden