Kinderen planten boom

Foto’s – In aanloop naar het 10-jarig jubileum van Vlinder Villa in 2014 is op 3 december een boom geplant bij de voordeur van het kinderdagverblijf op de Emmasingel.

De gemeente heeft de grond beschikbaar gesteld en in samenwerking met Stichting Groen Weert is gekozen voor een Nothofagus antartica. Samen met de kinderen, die natuurlijk mochten helpen, werd er ook nog vlinderstruik geplant.

Zo wordt het bij de voordeur buiten net zo gezellig als in alle drie de ruime buitenspeelplaatsen die achter de Vlinder Villa gevel schuil gaan.

Kwaliteit spreekt zich rond. En zo is Vlinder Villa inmiddels in die 10 jaar een gevestigde naam geworden in Weert en een vertrouwd adres voor velen. Het échte feest voor alle vlinders ( én inmiddels uitgevlogen vlinders!) zal plaatsvinden op zondagochtend 1 juni 2014. Nieuwsgierig? Noteer dit alvast in de agenda en zeg het voort.

er zijn geen afbeeldingen gevonden