Man bekneld in machine

Foto’s – Dinsdag omstreeks 14.40 uur zijn de hulpdiensten gelarmeerd voor een ongeval op het terrein van Trespa.

In een productiegebouw van Depron zat een man bekneld in een plaatmachine. De bewaking en bedrijfsbrandweer van Trespa was als eerste ter plaatse. Zij wisten de man uit zijn benarde positie te verwijderen. De brandweer van Weert hoefde verder niet meer in actie te komen. Ook de gealarmeerde traumahelikopter maakte rechtsomkeert.

De man liep liep licht hoofdletsel op bij zijn wenkbrauw en heeft mogelijk wat kneuzingen overgehouden aan het ongeval. Hij en zijn directe collega’s waren hevig geschrokken. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij en zijn collega’s zullen de gepaste nazorg krijgen. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

no images were found