Foto’s – Niet de aanhoudende regen, maar een defect aan het verwarmingssysteem heeft afgelopen nacht in verzorgingstehuis Ververshof voor flinke wateroverlast gezorgd.

Rond 5.00 uur was in de technische ruimte van het complex door een defect aan de verwarmingsinstallatie een waterlek ontstaan. Hierdoor kwamen de technische ruimte, vierde en derde etage (deels) onder water te staan. Het water kwam door het plafond naar beneden. Ten gevolge hiervan liep de kapsalon forse schade op en viel op 1 etage de stroom tijdelijk uit.

De brandweer werd gealarmeerd om ondersteuning te bieden bij het droog maken van het complex. Door kordaat optreden van de brandweer, installateur en medewerkers van Land van Horne werd voorkomen dat de bewoners zelf overlast ondervonden. Bij de deuren werden lakens neergelegd zodat het water niet de kamers binnenliep. Op een enkele kamer kreeg de bewoner natte voeten.

Rond de klok van 8.00 uur keerde de brandweer terug richting de kazerne en werden de eerste bewoners wakker. De meeste bewoners hadden weinig of niets meegekregen van het incident.

no images were found

1 REACTIE

  1. wat een toestanden, wel fijn dat de bewoners er niets van hebben meegekregen, lof aan allen die meegeholpen hebben , en de nachtdienst die het zowiezo altijd al druk hebben in de nacht……

Comments are closed.