Inzameling voedselbank

Leden van Lions Club Weert Graafschap Horne en Leo Club Weert staan a.s. zaterdag 14 december van 9.00 tot 18.00 uur bij de Albert Heijn in de Munt en aan de Dries in Weert ten bate van de Voedselbank.

De leden zullen het winkelend publiek vragen naast hun eigen boodschappen extra producten te kopen, bestemd voor de Voedselbank. Medewerkers van de Voedselbank staan met kratten achter de kassa’s opgesteld. Het winkelend publiek kan de extra gekochte producten bij hen afgeven.

Consumenten helpen hiermee vele honderden inwoners van Weert en omgeving aan een voedselpakket voor de komende feestdagen. Suggesties voor houdbare producten zijn koffie, thee, pakken fruitsap, cruesli, jam, hagelslag, pasta en rijst, groente, fruit, vlees of vis in blik, shampoo, zeep, waspoeder enz. Help ook mee aan de armoedebestrijding in het Weerterland.