Nederweert – Een rechercheteam van de politie Oost – Nederland en Limburg stelt een onderzoek in naar de vermissing van de 50-jarige Henk Vierwind. De man wordt sinds vrijdag 6 december vermist. De politie houdt er ernstig rekening mee dat hij het slachtoffer is geworden van een misdrijf. Tips zijn welkom op 0900 – 8844.

vermist_henk_nederweert

De uit Nederweert afkomstige Vierwind verbleef sinds enige tijd met zijn vriendin op de Veluwe. Zij waren hier neergestreken omdat zij kennelijk werden bedreigd. De vermiste man is bekend bij de politie.

Afspraak
Op zaterdag 7 december werd de vermissing bij de politie op de Veluwe gemeld. Hij zou de dag ervoor op vrijdag 6 december omstreeks 05:15 uur vanaf zijn verblijfadres zijn vertrokken in een blauwe Volvo V40 met het kenteken 3-KPS-83. Hij zou naar een afspraak in Noord-Limburg gaan maar onbekend is of hij daar is aangekomen. Sindsdien heeft zijn vriendin niets meer van hem vernomen.
Auto gevonden

Op zaterdag 7 december is de auto door de Belgische politie aangetroffen op een parkeerplaats bij een bosperceel in Rotem in België, over de grens bij Nederweert. Deze parkeerplaats bevindt zich bij de plaatselijk bekende Kapel van de Weerstand aan de Brugstraat.

Signalement

  • Henk Vierwind is ongeveer 1.85 m lang en heeft een normaal postuur met een beginnend buikje.
  • Hij heeft een stoppelbaardje en blond kort naar achteren gekamd haar, aan de zijkanten grijzend met lange bakkebaarden tot aan zijn oorlel.
  • Hij heeft meerdere blauwgekleurde tatoeages die bedekt worden door zijn kleding.
  • Op de dag van zijn vermissing droeg hij een zwart T-shirt, een donkerblauw vest met een rits, een bruine jas (tussen suède en leer in) heupmodel en voorzien van een rits, een Levi 501 blauwe spijkerbroek en bruine Captain Jack schoenen.

Gezamenlijk onderzoek
Het lopende politie onderzoek wordt uitgevoerd door een rechercheteam van beide politie-eenheden. Daarbij vindt regelmatig overleg met de Belgische politie plaats.

Tips
Informatie over de vermiste Vierwind en tips voor het rechercheteam zijn welkom op 0900 – 8844.

no images were found