Foto’s – Op gezette tijden komen vier enthousiaste kookvrienden, (Paul, Wouter, Tim en Ton), samen om een bijzonder diner te bereiden, onder leiding van Chef Archie Thode van restaurant Caribé te Weert. Het doel van hen is om zich te bekwamen in de Caribic keuken.

In de loop van de afgelopen vier jaar is er een collectie recepten gekookt, die nu zijn gebundeld in een kookboek. Het boek draagt de titel “Caribic Taste”.

Heerlijke voor- hoofd- en nagerechten passeren de revue. Onder andere is er een volledig asperges themadiner in verwerkt. De recepten zijn door iedereen te bereiden om uiteindelijk van de Antilliaanse keuken te kunnen genieten. De zon straalt van je bord! Het kookboek is alleen verkrijgbaar in restaurant Caribé, Maaspoort 47, 6001 BN Weert.

Dinsdag werd het kookboek aangeboden aan hun Chef Archie. Op zijn beurt bood Archie Thode de “Caribic Taste” aan aan Jos Heijmans (Burgemeester van Weert) en Margot Hofman (Burgemeester van Maasgouw). Bieden fan van de Caribische keuken. Ook fan Camiel Eurlings (President-directeur KLM) had toegezegd om het boek in ontvangst te komen nemen, maar was op het laatste moment verhinderd.

no images were found