Serviceclubs vieren samen

Het komende jaar is voor Weert een bijzonder jubileumjaar. Het zal niemand ontgaan zijn dat Weert in 2014 haar 600-jarig jubileum als stad viert. Ook de 9 serviceclubs van Weert willen deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

De serviceclubs van Weert hebben de handen ineen gestoken en komen voor het eerst in de geschiedenis allemaal bij elkaar voor een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Deze nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden in de Poort van Limburg.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 12 januari wordt getoast op het komende jubileumjaar. De receptie zal in het teken staan van Weert 600 jaar stad. Het unieke samenzijn zal gevierd worden onder het genot van een hapje, een drankje en entertainment.

Over serviceclubs
De serviceclubs zijn een vrijwillige non-profitorganisatie waarvan de leden elkaar regelmatig ontmoeten om liefdadigheidswerk te doen zoals het ondersteunen van lokale en internationale goede doelen.