Signeersessie bij KEK

‘KEK’ is een initiatief van Ries Geurts en Thamara Winters. Food & Design ontmoeten elkaar voor een week in het pand aan de Langstraat 28 te Weert. Ries en Thamara willen andere Weertenaren ook een podium geven om hun producten te laten zien. ‘In de regio woont zoveel talent en dat willen we laten zien’, aldus Ries. Thamara heeft daarom twee collega’s uitgenodigd om hun taartdecoratie boek te komen signeren bij KEK.

Ik hou van taart
Ik hou van taart is het boek van Naomi Winters uit Weert en Anna van Grunsven uit Eindhoven. Het boek is pas uitgekomen en het is tijd om hier wat aandacht aan te geven want volgens de dames is taarten decoreren vanaf nu een piece of cake!

Auteurs Anna en Naomi presenteren in Ik hou van taart bekende en nieuwe technieken & materialen om taarten om te toveren tot kunstwerken. Van nieuwe ideeën met rolfondant tot taarten beschilderen met cacaoboter, decoreren met isomalt en werken met stencils en icing om mooie figuren op taarten te beschilderen. Naast taarten, bevat het boek ook complete desserttafels met de thema’s: geboorte, kerst, zomer en huwelijk.

Wanneer
Het boek is verkrijgbaar van 13 tot 20 december bij KEK aan de Langstraat 28. De signeersessie zal plaatsvinden op donderdagavond 19 december van 19:00 – 21:00 uur.

ikhouvantaart_boek