Sloophamer door Walhalla

Foto’s – Vrijdag 20 december heeft wethouder Harry Coolen het startsein voor de de sloop van het voormalig jongerencentrum Walhalla aan de Julianalaan. Daarmee werd het plangebied voor ontwikkeling van het centrum voor speciaal onderwijs vrij gemaakt.

Met de ontwikkeling, bouw en inrichting van het RKEC is een totaalbedrag gemoeid van ongeveer 12 miljoen euro. De nieuwbouw komt te liggen aan de Beatrixlaan.

Het plangebied voor de huisvesting van het RKEC omvat het gebied tussen de Beatrixlaan, Poldermansstraat en de Julianalaan. Binnen dit plangebied ligt het gebouw dat voorheen is gebruikt door Stichting Open Jongerencentrum Walhalla. Omdat dit gebouw ligt in het plangebied van de nieuwbouw is sloop noodzakelijk. Het gebouw was tot voor kort in gebruik aks extra ruimte voor SBO Het Palet.

er zijn geen afbeeldingen gevonden