Steekincident op Moesel

Update – Foto’s/video – Zondag op maandagnacht heeft op de Van Mecklenburglaan in de wijk Moesel een ernstig incident voorgedaan.

Omstreeks 1:50 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een steekpartij op de Van Mecklenburglaan / Johan Willem Frisolaan. Buurtbewoners werden wakker door geschreeuw om hulp. Een ambulance was snel ter plaatse en trof 1 persoon gewond aan. Hij of zij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelde direct een sporenonderzoek in. Hierbij werd ook een speurhond ingezet. Het onderzoek duurde tot iets na 4.00 uur. Nadere gegevens ontbreken nog.

Update:
Een 35-jarige man uit Gameren is in de nacht van zondag op maandag rond 01.50 uur neergestoken op de kruising Johan Willem Frisolaan met de Van Mecklenburglaan. De man werd op straat door ambulancepersoneel behandeld en is vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Op dit moment gaat het naar omstandigheden goed met het slachtoffer. Hij is buiten levensgevaar. Maandagochtend heeft zich een 41-jarige man uit Weert op het politiebureau gemeld. Hij is aangehouden als verdachte van het steekincident. Slachtoffer en verdachte zijn bekenden van elkaar. Het incident heeft zich afgespeeld in de relationele sfeer. De politie onderzoekt de zaak en de verdachte zit vast.

Video politie-onderzoek via Youtube:
http://youtu.be/gHVd_6wCr8M

er zijn geen afbeeldingen gevonden