Plaats delict Weert op RTL5

Video – Op 18 september j.l. werd nabij de Eindhovenseweg in Weert een dode man aangetroffen op het talud van een viaduct. De man werd bij toeval aangetroffen door ruiters.

Een cameraploeg van het RTL-programma “Plaats delict: sporen naar de dader” was aanwezig om verslag te doen van het forensisch onderzoek naar aanleiding van het tragische ongeval. Het programma is een realityserie die een exclusief beeld achter de schermen van de Forensische Opsporing van Politie Nederland biedt.

Dinsdag werd het onderzoek van het ongeval in Weert in beeld gebracht. Daarbij kreeg de kijker een unieke kijk van het onderzoek ter plaatse en in het mortuarium. Rechercheurs en artsen doen ter plaatse verhaal over de werkzaamheden die zij uitvoeren. Uiteindelijk kwam men tot de conclusie dat het een natuurlijke dood betrof. In het programma wordt vrij gedetailleerd uitgelegd hoe ze tot deze conclusie zijn gekomen.

Bekijk de uitzending via RTLXL:
http://www.rtlxl.nl/#!/plaats-delict-sporen-naar-de-dader-301251/822355d4-645f-3216-bd05-0dd255d6389a
Fragment 1 vanaf: 14m36s
Fragment 2 vanaf: 22m16s