Foto’s – Bewoners van het wooncomplex aan de Driesveldlaan hebben dinsdag de brandweer gewaarschuwd nadat ze een “vreemde lucht” hadden waargenomen in het complex.

Bij aankomst van de brandweer werd er poolshoogte genomen bij een van de appartementen en rook men alleen oliebollenlucht. Op aanwijzingen van de bewoners werd de brandweer naar een gemeenschappelijke berging geleid. Daar werd een brandstoflucht waargenomen.

In een van de bergruimtes stond een brommer gestald. Het voertuig had waarschijnlijk brandstof gelekt wat de oorzaak was van de stank. Ondanks de stank was er geen dreigend gevaar. De brandweer wilde de eigenaar van de berging waarschuwen, maar hij gaf niet thuis.

Omdat er geen direct gevaar was voor de omgeving werd de deur niet geforceerd geopend maar de woningstichting in kennis gesteld. De bewoner werd middels een brief ingelicht. De woningstichting zal de zaak verder afhandelen.