Op de Oelemarkt is afgelopen nacht een politieman gewond geraakt omdat een verdachte verzet pleegde bij zijn aanhouding.

De 45-jarige man uit Weert werd nieuwjaarsdag rond 4.15 uur aangehouden in verband met een overtreding van de APV. Bij zijn aanhouding verzette hij zich hevig waardoor de politieman op de grond viel. Door de val heeft hij een gebroken knieschijf opgelopen.

De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

15 REACTIES

 1. De politie bewaakt de orde en veiligheid en wordt nu zelf slachtoffer van geweld. Waar ben je dan mee bezig?

  Doe gewoon normaal dan kom je ook niet in de shit. Daarbij zet meneer Weert weer negatief op de kaart, bedankt ,niet dus.

 2. Ik vermoed dat die 45 jarige nog niet jarig is.
  Hij zal de politieman ook zijn ziekte tijd moeten vergoeden (revalidatie) als de man pech heeft enz.enz.enz.

 3. Dat zou echt slecht zijn als hij ook nog de koste voor die agent moet betalen
  kan ook zijn dat meneer agent zelf lomp gevallen is en dan wordt er gewoon gezegt dat die man van 45 duwde maarja

 4. hehe twee manen stoeien wat en een doet zich pijn ja en kan gebeuren he denk dat de man het ook niet met opzet heeft gedaan ongelukje zit in een klein hoekje sterkte voor de meneer de agent en ja ook sterkte met de andere man :cool :cool

 5. Als je goed leest staat er toch duidelijk dat de verdachte zich hevige verzette en dat de agent daardoor ten val is gekomen. Oftewel, de val is het gevolgd van het verzet!!!

 6. hehe harry
  hoe zo een debiel was je er bij of wat je weet nog niet eens wat er is voor gevallen wie weet zou jij het ook doen als jij in de meneer zijn schoenen stond een verhaal heeft altijd twee kanten en je hoort hier er maar een dus ja van waar de debiel ??

Comments are closed.