Autobrand Nederweert

Nederweert – Getuigen die meer informatie hebben over een autobrand die zaterdagochtend plaatsvond, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Een alerte passant waarschuwde rond 04.30 uur de politie dat een bedrijfsauto die geparkeerd stond aan de Bremstraat in brand stond. Door snel en kordaat optreden van gealarmeerde politieagenten met een brandblusser kon voorkomen worden dat de auto volledig uitbrandde. Alleen een band van het voertuig is verbrand, verder is er geen schade aan de bedrijfsauto. Onderzoek wees uit dat er sprake is van brandstichting. De bedrijfswagen is voor nader onderzoek in beslag genomen en daarnaast zal de politie een buurtonderzoek houden.

Getuigen die meer informatie kunnen geven over deze zaak, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 – 8844 of anoniem via 0800 – 7000.