12½ jaar Droog Brood

Dit jaar vieren Bas Hoeflaak en Peter van de Witte, beter bekend als het cabaret duo Droog Brood, hun 12½-jarige cabaretbruiloft. Fantastisch nieuws natuurlijk, want dat betekent feest! Op donderdag 30 januari zijn ze in het Munttheater te zien met hun jubileumvoorstelling ‘Toppers in de mist’.

Toppers in de mist
De heren van Droog Brood hebben een spetterende jubileumshow op poten gezet. Het allerbeste uit zes theaterprogramma’s is verzameld en tot een magnifieke theateravond gesmeed. Voor de heren is dit eindelijk een aanleiding om dierbare scènes nog één keer op te voeren, maar uiteraard ook voor u als publiek één groot feest. Je krijgt een avond vol hilarische hoogtepunten voorgeschoteld. Kortom: de lange vingers zijn gekocht, de Smurfen zijn gebeld en Soekeloekie heeft zijn spreekwoordelijke neus uit het vet gehaald om deze veelvuldig om de hoek te steken.

Droog Brood
Bas Hoeflaak en Peter van de Witte leerden elkaar kennen op de Academie voor Kleinkunst te Amsterdam. Na samen op school verschillende voorstellingen te hebben gemaakt besloten ze na de opleiding samen als Droog Brood verder te gaan. Ze wonnen in 2000 het Amsterdams Kleinkunst Festival en maakten vervolgens zes theatervoorstellingen. Met ‘Omwille van de Smeer’ werd Droog Brood genomineerd voor de Neerlands Hoop 2006 en met ‘De Kip met de Gouden Enkels’ voor de Poelifinario 2008.

Prijsvraag
Liefhebbers van Droog Brood, cabaret en lange vingers opgelet! Jullie kunnen vrijkaarten en een Meet & Greet winnen voor deze voorstelling. Wat moet je doen?

  • Koop een pak lange vingers.
  • Volg het voorbeeld van Droog Brood en stop zoveel mogelijk lange vingers in je mond.
  • Maak een foto.
  • Stuur deze op naar [email protected] o.v.v. Droog Brood. Vergeet niet je naam, contactgegevens en het aantal lange vingers te vermelden.

Het Munttheater zet alle foto’s die ze binnen krijgen op hun Facebook pagina. De 3 foto’s die op maandag 27 januari om 12.00 uur de meeste ‘likes’ hebben, winnen elk 2 vrijkaarten voor de voorstelling. Vergeet dus niet hun Facebook te liken en jezelf in de foto te taggen!

‘Toppers in de mist’ is op donderdag 30 januari om 20.15 uur te zien in het Munttheater. Voor meer informatie en kaarten gaat je naar www.munttheater.nl.

Video met sfeerimpressie via Youtube:
http://youtu.be/WOWz9TanCh0