Kunst-o-foon voor kinderen

Kunst-O–Foon opent het nieuwe seizoen met een muzikale verrassing voor de kinderen. De aandacht is immers vaak op de groten gericht en cultuur is nog altijd iets voor alles en iedereen.

‘Reintje en haar voskes’ zullen de sterren van de Peelhemel zingen en Stadscafé Du Commerce in een vrolijke toon onderdompelen. Zondag 12 januari tussen 11.00 en 12.00 uur ben je dan ook weer meer dan welkom tijdens het live cultuurprogramma van WeertFM.

Zoals altijd heeft men weer aangename gasten met een bijzonder talent. Dat ze bovendien graag willen delen met de mensheid om zich heen.

  • Alexander Cammans weet religie bijzonder spannend en mysterieus in thrillers uit te beelden. Via speurtochten en spannende reizen dwaal je rond in een authentiek decor en ontdek je allerlei geheimen.
  • Twitterdichter @Robin_Kerkhof is vaker bij de radio te vinden en Weert is nu ook weer niet ‘the end of all places’.
  • Ries Geurts combineert High Tech graag met het ambachtelijke en het allerliefste fungeert hij als denktank.
  • Joyce Machielsen beweegt zich tussen mode en product, tekening en graphic design.

Trouw als ze is zal Riya Geboers van Bibliocenter Weert wel een verrassende lijst aan Uw eigen lijstjes met voornemens kunnen toevoegen. Een heerlijk leesbare voor de donkere dagen te gaan. Kinderen hartelijk welkom dus en anders de zender op de bekende kanalen van WeertFM.