Maarheeze – De politie heeft vrijdagavond 24 januari rond 18.30 uur drie mannen aangehouden omdat ze ingebroken zouden hebben in twee woningen aan de Moonslaan.

Omdat hij het niet vertrouwde, meldde een oplettende getuige rond 17.45 uur bij de politie dat drie mannen op de Stationsstraat uit een geparkeerde auto waren gestapt en de wijk waren ingelopen. Agenten zijn ter plaatse gegaan en hebben de wagen in de gaten gehouden. Op dat moment kwam bij de politie de melding binnen dat was ingebroken in een huis aan de Moonslaan. Even later kwamen de mannen weer terug bij de auto en reden ermee weg.

De agenten zijn er achteraan gereden en hebben de wagen klemgereden. Eén van de mannen, een 24-jarige Duitser, werd meteen aangehouden. De twee andere verdachten gingen er te voet vandoor, achtervolgd door de politiemensen. Daarbij zijn twee waarschuwingsschoten gelost. Achtereenvolgens konden op de Kijkakkers een 22-jarige man uit Servië en op de Stationsstraat een 32-jarige Duitser worden opgepakt.

Ze zijn alle drie in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Later bleek dat er ook was ingebroken in een andere woning aan de Moonslaan.

8 REACTIES

 1. goed bezig politie een min puntje had gewoon had maar gericht schoten. wat je ook doet blijf met je poten van andermans spullen af :boos :boos

 2. Wat Pieter 57 zegt klop
  Want als het aan staatssecretaris Weekers ligt kunnen ze weer lekker frauderen met paspoort kopieien.
  Laat ze maar naar een loket komen dat we zie wie wat is en waar de POEN naar toe gaat
  Lang leve de BELASTING Fraude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Wat heeft paspoortfraude nou met de staatssecretaris van financiën te maken? Financiën kan geen zaken omtrent paspoorten regelen, daarvoor moet je echt bij binnenlandse zaken zijn. Mijn inziens kan een staatssecretaris van financiën dan ook weinig doen tegen paspoortfraude en de daaraan gelieerde belastingfraude. De belastingdienst is een organisatie die uitvoert wat de overheid beslist, en financiën beslist niet alleen waaraan belastinggeld wordt uitgegeven.

  Hoe kom je trouwens op paspoort- en belastingfraude bij een artikel over geloste schoten na een inbraak? Wauw, misschien ben ik gewoon niet creatief genoeg om hieraan te denken als ik dit soort zalen lees. Volgens mij ging het hier namelijk om 2 Duitsers en 1 Serviër. Bulgaren en Roemenen hebben met dit voorval niks te maken. You need to get your facts right!

 4. Wat het hiermee te maken heeft weet ik ook niet maar die Bulgaren fraude zoals ze het noemen is wel degelijk iets voor Frans Weekers hij is de baas.

Comments are closed.