Open Dag scholen

Onder het motto “Kies het onderwijs dat bij je past” houden Het College Weert, Philips van Horne Scholengemeenschap en Het Kwadrant voor de derde keer een gezamenlijke Open Dag op zondag 2 februari 2014 van 11.00 tot 15.00 uur.

Tijdens de Open Dag 2014 vinden er op alle locaties presentaties plaats over de inhoud van het onderwijs. Op Het Kwadrant ontvangen leerlingen van groep 8 en hun ouders informatie over het VMBO basis, kader en het Praktijkonderwijs, op de Philips van Horne over Mavo en Havo en op Het College wordt informatie gegeven over Atheneum en Gymnasium.

De drie scholen vergroten de samenwerking om het brede onderwijsaanbod en de kwaliteit van het onderwijs in de toekomst te garanderen.

Speerpunten
Naast de inhoud van het onderwijs is er op de open dag veel aandacht voor de specifieke speerpunten van de scholen, zoals het Technasium, het Tweetalig Onderwijs, Kunst & Cultuur, de Topsport Talentschool en op Het Kwadrant de Zesjarige Techniekopleiding.

Cranendonck
Het College Cranendonck, nevenvestiging van Het College, organiseert een open dag op zaterdag 1 februari 2014 van 10:00 tot 13:00 uur. Hier krijgen leerlingen en ouders uitleg over de eerste twee leerjaren van het Vmbo en Havo-Atheneum en over de volwaardige Mavo-opleiding.

Het Kwadrant is gevestigd aan de Thornstraat 7, de Philips van Horne aan Wertastraat 1 en Het College Weert aan de Parklaan 1a in Weert.