Autodieven actief

Op donderdag 30 januari 2014, tussen 04:30 uur en 05:00 uur, werd er van de oprit van een woning in Weert een personenauto van het merk Audi, type Q5 gestolen.

Uit buurtonderzoek is gebleken dat er op woensdag middag een personenauto van vermoedelijk het merk Volkswagen, type Golf met Belgische kentekenplaten in de straat heeft gestaan. Mogelijk hebben de inzittende van deze Volkswagen te maken met deze diefstal.

Eerder die avond omstreeks 03:35 uur kreeg de politie de melding uit Nederweert-eind. Er zou op dat moment een personenauto van het merk Audi gestolen worden. Bij aankomst bleken de daders helaas gevlogen te zijn. De auto werd niet daadwerkelijk weggenomen. De auto werd wel veiliggesteld voor sporenonderzoek.

De laatste weken worden er in Weert en omstreken een hoop auto’s gestolen. Dit zijn auto’s voornamelijk van de merken Audi en Volkswagen.

Let goed op als je naar huis rijdt. Word je misschien gevolgd? Zie je verdachte personen rondom uw woning? Bel de politie, hier zijn zij voor! 0900-8844 / bij spoed 112.