PvdA Weert gaat on tour

De PvdA Weert doet in haar campagnetour de dorpen en wijken aan om met bewoners te praten over de situatie in hun wijk en de mogelijkheden van de politiek om de leefbaarheid te vergroten.

De Raadsleden en kandidaten van Lijst 4 van de PvdA Weert zullen alle wijken van Weert bezoeken. De PvdA Weert wil weten wat er onder de mensen van Weert leeft. Wat moet worden verbeterd! Wat moet anders. “Neem je kinderen mee. Er wordt voor een verrassing gezorgd!”

Op zaterdag 1 februari starten zij op het kerkplein van Stramproy. Hier is het campagneteam van 9.30 tot 10.45 uur aanwezig. Daarna gaan ze naar het Oranjeplein in Moesel waar ze van 11.15 tot 12.30 uur aanwezig zullen zijn. Op Leuken aan de Friezestraat zullen ze van 14.00 tot 15.15 de eerste dag afsluiten.

De PvdA Weert zal op de volgende zaterdagen de wijken Tungelroy, Graswinkel, Swartbroek, Biest, Keent, Altweertheide, Fatima, Laar, Rond de Kazerne, Boshoven, Molenakker en de Binnenstad bezoeken. De PvdA Weert gaat “Samen voor een andere koers”.