Snoepwinkel Jamin, tot voor kort gevestigd in de Muntpassage heeft haar deuren gesloten.

De Weerter vestiging van de “grootste snoepwinkel van Nederland” was niet rendabel meer om de deuren open te houden. De eigenaresse besloot dan ook op per 1 januari 2014 de deuren te sluiten.

Er is gezocht naar een ondernemer die de winkel wilde overnemen, maar deze werd niet gevonden en dus moet Weert de snoep elders halen.

17 REACTIES

 1. dat is dus totale leegloop in Weert, dan maar bomen planten in de binnenstad, blijven we in ieder geval de groenste stad

 2. Nog even en we hebben te weinig kunstenaars om de lege panden mee te vullen. Jamin zal weinig last hebben gehad van internetverkoop, zie me niet zo gauw een fruittella of softijsje bestellen op het wereld weide web.

 3. wat jammer nu ook al leeg loop in de Munt zo als ik de gemeente was toch maar eens na kijken hoe dit alle maal kan hier in Weert en als ik zie dat Eindhoven,Roermond het weer goed doen
  maar sterkte voor de ondernemers en hoop dat zij snel wat anders hebben.

 4. Het klopt @lape dat er misschien in elke winkel tegenwoordig snoep is te krijgen maar geloof toch dat de charme van het zelf snoep scheppen, de vele bakjes met gekleurde snoepjes, oud hollandse snoepjes etc etc daardoor helemaal verdwijnt en onze kindjes er straks niet meer zo op terug denken zoals wij dat kunnen.
  Ik vind het Echt heel jammer dat Jamin weg gaat!

 5. U heeft gelijk, ik herinner mij Jamin op de hoek van de Stationsstraat (!), ze hadden heel veel verschillende koekjes.

 6. Ieder tankstation, snackbar, supermarkt, bakker enz
  verkoopt snoep. Ik ben meer voor einde aan branch vervaging. Iedere zaak zijn eigen producten, vroeger
  had ieder zijn eigen verkoop en ieder kon daar van leven.
  Maar, het is een keus die wij mensen zelf moeten maken.

 7. Er zulle nog mieer winkels motte sloete, as de heur van di-j winkelpanden vul ich zeg vul en nog us vuls te HØEG zieen….!!

Comments are closed.