Foto’s – De winkelstraat Maaspoort mag twee nieuwe winkels verwelkomen. De reeds gevestigde ondernemers zijn maar wat blij met hun nieuwe ondernemers.

Het gaat om de nieuwe winkel Liebete, specialist in superfoods en om Babyspeciaalzaak Bambino. Bambino verhuist van de Stationsstraat naar de Maaspoort.

Superfoodspecialist Liebete
Liebete is van oorsprong een webwinkel welke vanuit Boshoven werd bediend en heel Nederland voorziet van superfood. Na het succes op internet wil men nu de producten middels een fysieke winkel verkopen.

Superfoods komen steeds meer in opmars en worden met de dag populairder. Hier worden natuurlijke voedingsmiddelen mee bedoeld die, zoals het woord al zegt, supergezond zijn.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Maaspoort 12.
Meer info: www.liebete.nl

Babyspeciaalzaak Bambino
Bambino is voor veel Weertenaren geen onbekende naam. De babyspeciaalzaak was reeds 36 jaar lang gevestigd in de Stationsstraat. De situatie in de markt heeft de ondernemers doen besluiten om aanpassingen te verrichten. Het naaiatelier kreeg een meer prominente plek en men heeft vorig jaar al moeten uitbreiden.

De winkel in de Stationsstraat had twee verdiepingen en voldeed niet meer te voldoen aan de eisen van de winkeleigenaren. Tevens kwam Bambino door de bouwactiviteiten steeds meer op “een eiland” te zitten door o.a. het verdwijnen van parkeerplaatsen.

Als alles volgens planning verloopt gaan zaterdag 11 januari 2014 de deuren open van de nieuwe winkel aan de Maaspoort 15. Wat betreft het vloeroppervlak blijft de winkelgrootte gelijk, echter is alles gelijkvloers.

Meer info: www.babybambino.nl