Foto’s – Donderdag werd op de Maaspoort een nieuwe Turkse supermarkt geopend. Wethouder Van Eersel was uitgenodigd bij de feestelijke happening aanwezig te zijn. Samen met de eigenaar knipte hij het lint door waarmee de Ender Supermarkt officieel werd geopend.

Dat de supermarkt er zou komen was al lang bekend. De eigenaar had voorheen een supermarkt op de St. Jozefslaan, maar moest vanwege de nieuwbouw van Markeent een andere locatie zoeken. Vanwege de nodige tegenslagen zoals vergunningen duurde het ruim 3 jaar voordat de supermarkt haar deuren kon openen. Uiteindelijk is het resultaat er naar. Een mooi ingerichte supermarkt met een groot aanbod vol variatie.

De supermarkt biedt naast verse groenten en fruit ook brood, olijven, zuivel, vlees en enkele non-food producten. Ook de Turkse lekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij binnenkomst kregen de eerste bezoekers een warm onthaal en werd met getrakteerd op lekkere Turkse hapjes.