33e lentebekertoernooi

Vanaf 14 april start de 33e editie van het Lentebekertoernooi. Inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot het grootste meerdaagse zaalvoetbaltoernooi van Nederland en wordt van april t/m juni in diverse sporthallen in Weert gespeeld.

Zo’n 40-50 teams zullen na de KNVB-competities tegen elkaar strijden om de felbegeerde Lentebekers in diverse sporthallen in Weert. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 maarten dit kan via de site www.lentebeker.nl. Hier vind je ook alle andere informatie over het toernooi. Het toernooi is bestemd voor iedereen: prestatieve en recreatieve teams maar ook niet-voetballers kunnen meedoen. Daarvoor is de Super-recreatieve klasse bestemd, waar carnavalsverenigingen, bedrijven, handbalteams en vriendenteams (dames en heren vanaf 15 jaar) tegen elkaar kunnen zaalvoetballen.

Je hebt een team nodig bestaande uit minimaal 7 mannen en/of vrouwen vanaf 15 jaar om mee te kunnen doen. Je speelt minimaal 5 poulewedstrijden. Voor teams die nog nooit gezaalvoetbald hebben is er de Super-recreatieve klasse, waarin iedereen mee mag doen die geen KNVB-competitie speelt.

Ook de damesteams zijn welkom in de Damesklasse. Voor alle informatie kijk je op www.lentebeker.nl of mail naar [email protected]