Drugslab in Ospel

Foto’s – Ospel/Nederweert – De politie stelt een onderzoek in nadat donderdag een vermoedelijk een drugslab werd aangetroffen in een schuur. De schuur en directe omgeving zijn afgezet.

Rond 12.00 uur werd er door een milieuambtenaar tijdens een milieucontrole in de schuur aan het Ommelpad een mogelijk drugslab aangetroffen. Hij waarschuwde daarop direct de hulpdiensten. Brandweer en politie hebben de schuur en het gebied daar omheen afgezet. Een persoon die in de schuur aanwezig was is aangehouden.

De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen is in kennis gesteld en komt naar de locatie om te onderzoeken of er sprake is van een mogelijk drugslab. Tot die tijd blijft de schuur en omgeving afgezet voor publiek en staat het onder controle van de hulpdiensten.

Op dit moment is er geen gevaarzetting voor omgeving.

Update:
De politie heeft bevestigd dat het daadwerkelijk om een drugslab gaat. De politie stelt een verder onderzoek in.