Eerste stukje herinrichting

Foto – Aannemer van Boekel heeft woensdag het eerste werkzaamheden ten behoeve van de herinrichting van het Stadhuis- en Stationsgebied voltooid.

De wegwerkzaamheden aan de zijde van het voormalig postkantoor aan de Wilhelminasingel zijn afgerond. De eerste nieuwe bestrating, parkeervakken en asfalt zijn gelegd. Ook is het eerste deel van de nieuwe oversteek voor het stadhuis voltooid.

Vandaag wordt er gestart met het werk aan de overzijde van deze straat. Het gedeelte vanaf de Wilhelminastraat tot de Driesveldlaan is dan in één richting afgesloten voor alle verkeer. Vanuit de Driesveldlaan kun je niet linksaf slaan, maar enkel rechtsaf richting de Langpoort. Voor gemotoriseerd verkeer en (brom)fietsers zullen t/m 14 maart omleidingsroutes gelden, welke aangegeven worden d.m.v. gele borden.

Wees overigens waakzaam op spookrijders- en fietsers. De aannemer heeft alles in het werk gesteld om ‘wegmisbruikers’ tegen te gaan, maar dat blijft lastig zo blijkt. Heden ten dage lijkt iedereen haast te hebben. Sommigen kiezen dan, ondanks de nodige veiligheidsrisico’s, voor de kortste weg (video: http://youtu.be/twIDyBFD_ho).

Meer info & omleidingsroutes: www.wijwerkenaanweert.nl