Foto’s – Voor de derde keer konden de hulpdiensten vandaag op pad voor een ongeval op de snelweg A2 bij Weert.

In de rijrichting van Weert naar Maastricht nabij de toerit vanaf de Roermondseweg (N280) waren 3 personenauto’s tegen elkaar gebotst. Tenminste drie personen raakten gewond en werden ter plaatse behandeld door de ambulancebroeders.

De hulpdiensten rukten massaal uit. Zo kwam de brandweer van Grathem, Thorn en Weert kwamen ter plaatse om te assisteren bij het ongeval. Een van de inzittenden van een stationwagon werd door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Verder kwamen er o.a. drie ambulance, twee politievoertuigen, twee bergers en Rijkswaterstaat ter plaatse.

Het ongeval had een flinke ravage tot gevolg. Twee auto’s liepen forse schade op. Ten gevolge van het ongeval ontstond een file van 2 kilometer. Het verkeer werd over via vluchtstrook verder gedirigeerd.