Vrouwenverwendag

Zaterdag 8 maart aanstaande is het weer zover: de jaarlijkse vrouwenverwendag. Elk jaar wordt deze gezellige dag door Punt Welzijn, Wonen Weert en Antje Award georganiseerd, om alle vrouwen (16 jaar en ouder) uit Weert en omstreken een heerlijk ontspannende dag te geven. Even ontsnappen aan de alledaagse sleur en lekker relaxen.

Ook dit jaar wordt er flink uitgepakt. Zo zullen er workshops worden gegeven van o.a. massages, voetreflex, henna, yoga, House of Sweets (taartjes maken), Hof van Schoor (thee proeverij), buikdansen en kaarten maken. Daarnaast wordt er gezorgd voor het nodige entertainment en kun je terecht bij interessante lezingen over Kruidentherapie en Body, Mind &… Verder zal er de gehele dag door nog het een en ander voor je klaar staan, zoals: make-up verzorgd door ICI Paris XL, handmassage, nagel- en gellak, modeshow, verse smoothies en nog veel meer.

De entree is helemaal gratis, een cadeautje van de organisatie om het 600 jarig bestaan van Weert en het 5-jarig bestaan van de internationale vrouwenverwendag te vieren. Wel vraag men €3,00 borg te betalen op het moment van aanmelding, die je bij aankomst natuurlijk weer terug krijgt.

Wil je ook een kijkje komen nemen? Meld je dan snel aan! Dit kan nog tot 28 februari bij het Keenter Hart, bij Traditions Kappers (Dries) en bij Borimix (Kerkstraat). Onder de aanmeldingen worden maar liefst 50 goody-bags verloot, met producten van o.a. Etos, Rituals, Dr. Fish Foot Spa, T’ Meulentje, Vitamine Store en DA.

De organisatie hoopt je te zien op 8 maart in het Keenter Hart: St. Jozefskerkplein 3 te Weert. Deze feestelijke dag begint om 11.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. Vanaf 11.00 uur heb je de mogelijkheid tot inschrijving voor de workshops en wordt begonnen met de uitreiking van de Antje Award.