Man met brommer onderuit

Foto’s/video – De ambulancedienst en politie zijn vrijdag omstreeks 12.23 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Roermondseweg.

In afwachting van de hulpdiensten schoten medewerkers van het naastgelegen ‘Zelfregiecentrum’ de jongeman te hulp. Het slachtoffer is ter plaatse nagekeken op verwondingen door de ambulancebroeders. Uiteindelijk bleek het in zoverre mee te vallen dat de man niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

Er ontstond een kleine panieksituatie toen de politie een praatje wilde maken. Het slachtoffer dacht dat hij mee moest naar het politiebureau vanwege het ongeval, maar de paniek was onnodig. Uiteindelijk wist de politie samen met de omstanders de lucht te klaren waarna het incident alsnog rustig kon worden afgehandeld.

De politie maakte een video vanuit een noodhulpvoertuig toen ze ter plaatse gingen:
https://www.facebook.com/photo.php?v=1423611037877606&stream_ref=10