Onderdak Mannenkoor

Het Weerter Mannenkoor heeft een nieuwe (tijdelijke) locatie gevonden voor de wekelijkse repetitieavond. Mensen die belangstelling hebben om een keer te luisteren zijn van harte welkom.

Zoals bekend is tijdens een brand in de nieuwjaarsnacht de multifunctionele accommodatie De Spil in Molenakker ernstig beschadigd. Het Weerter Mannenkoor had daar met een aantal andere organisaties een vaste stek voor zijn wekelijkse repetities. Tijdelijk is het Weerter Mannenkoor uitgeweken naar het “Rick “ in de binnenstad. Na een zoektocht om een geschikte locatie te vinden voor wat langere tijd zijn we terecht gekomen bij de scouting in Tungelroy. Met de scouting is afgesproken dat het Weerter Mannenkoor gebruik kan maken van de locatie gelegen aan de Tuurskesweg 1 in Tungelroy totdat de Spil weer hersteld is. Vanaf donderdag 20 februari a.s. vindt daar de wekelijkse repetitieavond plaats om 20.00 uur.

Ontdek je Stem: Alle mannen die eens willen ervaren hoe het is om in een koor te zingen of een keer willen ontdekken dat ze kunnen zingen kunnen zich melden bij leden van het koor of via: [email protected] Mannen die belangstelling hebben om een keer te komen luisteren tijdens de donderdagse repetitie avonden zijn altijd welkom. Daarnaast organiseert het koor een open repetitie avond donderdag 6 maart

Donderdag 20 maart start het koor weer met het programma “Ontdek je stem”. In 5 bijeenkomsten van een uur kunnen de deelnemers kennis maken met koormuziek en hun zang talent ontdekken. Voor meer informatie kijk op de website van het koor: www.weertermannenkoor.nl